Wij verzamelen data, wij verwerken data tot informatie en wij presenteren de feiten.

Dataverzameling met waarnemers

We hebben een eigen netwerk van waarnemers om te tellen, meten en registreren op locatie. Snel en flexibel inzetbaar voor nagenoeg elke onderzoeksvraag.

Registraties met camera's

We registreren met camera's voor tellingen en observaties en met anpr-camera's voor kentekenonderzoeken. We analyseren beelden en matchen kentekens. We leveren telcijfers, HB-relaties en andere inzichten.

Metingen met telsystemen

We meten met telslangen, laser en radar. We registreren motorvoertuigen en het fietsverkeer. We leveren intensiteiten, voertuigclassificatie en snelheden. 

Dataverwerking

We controleren, valideren, analyseren en rapporteren. Ons team van data-analisten transformeert ingewonnen verkeersdata tot betrouwbare informatie.

Basec

Basec is onze digitale archiefkast voor verkeerstellingen en parkeeronderzoeken. Kijk op www.basec.nl hoe wij telcijfers toegankelijk maken voor u, voor uw collega's en indien gewenst ook voor burgers.

Meer weten?

Neem voor informatie of een offerte contact op met onze projectleiders Rob Croes of Noury Verwijst. Voor vragen over dataverwerking kunt u terecht bij Roel Ermens.